Specialister i dørtelefoner

Oplever du problemer med dørtelefonen? Så er du det rette sted. Hos Ren-El Teknik har vi stor erfaring med dørtelefoni. Vi beskæftiger os i udbedring af eksisterende dørtelefoner til din ejendom, samt udskiftning af ældre dørtelefon-anlæg til nyt. Dette gør sig gældende uanset om du er privatperson, erhverv eller boligforening.

Vi følger konstant udviklingen, hvorfor vi kan tilbyde moderne løsninger, som du kan være tilfreds med mange år frem. Vi stræber blandt andet efter fremtidssikrede løsninger med dørtelefoni, som er over WIFI. Dette er din vej hen i mod fremtidens dørtelefoni

Som autoriseret elektrikerfirma sætter vi en ære i vores arbejde. Vi går således aldrig på kompromis med kvalitet. Hertil har vi stort fokus på den gode service. Det skal være en fornøjelse at få besøg af elektrikeren – og det er det, når du får besøg af os.

Konkurrencedygtige priser på høj kvalitet

Hos Ren-El Teknik lever vi af tilfredse kunder, og går derfor den ekstra mil for en god helhedsoplevelse. Hertil er vi af den overbevisning, at kvalitetsbevidst elektrikerarbejde ikke skal koste en formue. Derfor har vi valgt at skrue priserne ned til et fornuftigt niveau, men hvor den høje kvalitet stadig bibeholdes.

Vores kompetencer spænder bredt, hvorfor vi kan hjælpe dig med en stor palette af opgaver. Alt fra dørtelefoni og udskiftning af eltavler til større elrenoveringer.

Kontakt os for dørtelefoni

Dialogen starter med en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Vi gennemgår gerne disse nøje, så vi kan rådgive dig til den bedste løsning – til den absolut bedste pris. I den forbindelse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Et tilbud som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Kontakt os allerede i dag. Vi kan træffes på telefon: 31 35 08 09 eller på E-mail: info@ren-el.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Lovliggørelse af el

Hurtig respons, god dialog og ærlig og faglig sparing til en fair pris.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Div. Elektriker arbejde

Professionelle og dygtige håndværkere der er til at stole på.

Smiley håndværk logo