Ventilation – Badeværelse

Ventilation – Badeværelse

For at skabe et badeværelseklima uden fugt kan, der anvendes en mekanisk ventilationløsning som sikre fugt, damp og dårligt indeklima til at skade badeværelset…

En ventilator er én vejs, hvor der kun suges fugt og luft ud af lokalet. Derfor kræver en ventilator også lufttilførsel til rummet, dette kan ske via vinduesventil, rist i døren eller via nøglehul.

En ventilator fås i flere forskellige udgaver:
Multifunktions: DUKA Ventilations Smart Fan Wi-Fi kan betjenes via app, der giver mulighed for individuelle driftsindstillinger. SmartFan Wi-Fi indstilles i app’en (DUKA SmartFan), hvor funktioner kan aktiveres- og deaktiveres samt indstilles til ønsket driftsniveau.
Uden styring: En ventilator uden styring tændes og slukkes sammen med lyset på badeværeset.
Tids- og fugtstyret: Ventilatoren starter når fugten i rummet overstiger en indstillet fugtgrænse, og kører indtil fugten igen er under grænsen. Tidsstyringen aktiveres når der tændes for kontakten, og kører det indstillede antal minutter efter den er slukket.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring disse. Hertil hvordan vi kan hjælpe dig med sikre og funktionelle løsninger.

Vi kan kontaktes på telefon: 31 35 08 09 eller på info@ren-el.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Lovliggørelse af el

Hurtig respons, god dialog og ærlig og faglig sparing til en fair pris.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Div. Elektriker arbejde

Professionelle og dygtige håndværkere der er til at stole på.

Smiley håndværk logo