Eltjek med din foretrukne El-installatør

Hvorfor få lavet eltjek?

Der er mange gode grunde til at få udført eltjek af et autoriseret elektrikerfirma – og det er vi hos Ren-El Teknik. Med udarbejdelse af eltjek sikrer du boligen mod ulovlige og farlige elinstallationer. Forkerte elinstallationer kan i værste tilfælde forårsage brand og personskader, hvorfor det er essentielt at disse er korrekte.

En gennemgang af dine elinstallationer er ofte et populært valg, når du skal købe eller sælge din ejendom – uanset om det er ejer- eller andelsbolig, så er et eftersyn af dine elinstallationer en fornuftig investering.

Det er ikke et krav at få udført et eltjek ved boligsalg, men det giver dig dog nogle fordele. En af de vigtigste er, at du kan tegne en ejerskifteforsikring, og dermed være dækket mod fejl og mangler i dine elinstallationer. Efter udførsel af eltjek, modtager du en grundig rapport med nødvendig dokumentation til din forsikring.

Specialister i eltjek

Som et professionelt og autoriseret elektrikerfirma har vi stor erfaring med el-tjek. Vi værner omkring grundighed og nøjagtighed. Dette er din garanti for veludført el-tjek, som du trygt kan stole på følger alle retningslinjer.

Hvad koster det at få udført et el-tjek? Prisen kan variere afhængigt af boligens størrelse, omfanget af opgaven mm. Dog byder vi på yderst konkurrencedygtige priser – Kontakt os således for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov, samt prisoverslag.

Kontakt os allerede i dag

Skal du have udført eltjek i din bolig, erhvervsejendom eller et helt tredje sted? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

Du kan kontakte os allerede i dag, enten ved at ringe til os på 31 35 08 09, skrive en mail til infor@ren-el.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

FAQ

Et eltjek er en professionel og grundig kontrol af elinstallationer i dit hjem. Under kontrollen bliver der sikret, at alt er opsat korrekt, og at der ikke er nogen fejl eller mangler. Med et eltjek foretaget af en autoriseret el-installatør, som Ren El-Teknik, kan du sikre, at der ikke er forældede og defekte elinstallationer, som udgør en fare for stød eller brand.

Prisen for et eltjek kan variere alt efter, hvor stor din bolig er, og hvor komplekse dine elinstallationer er. Hos Ren El-Teknik stræber vi altid efter at tilbyde vores kunder konkurrencedygtige priser. Kontakt os allerede i dag for en mere nøjagtig pris og et uforpligtende tilbud.

Det er ikke påkrævet at få et eltjek i forbindelse med køb eller salg af bolig, men det er dog en meget god idé. Med et eltjek fra Ren El-Teknik får du en grundig gennemgang af boligens elinstallationer og derefter en detaljeret rapport, som du kan bruge til at tegne en ejerskifteforsikring med, og dermed være dækket mod fejl og mangler i dine elinstallationer.

Det anbefales ikke at foretage et eltjek selv, medmindre du har den rette uddannelse og autorisation. Elarbejde kan være farligt, derfor er det altid en god idé at få en autoriseret el-installatør til at klare dine el-opgaver.

firmabil set bagfra

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Lovliggørelse af el

Hurtig respons, god dialog og ærlig og faglig sparing til en fair pris.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Div. Elektriker arbejde

Professionelle og dygtige håndværkere der er til at stole på.

Smiley håndværk logo