Hvorfor få lavet eltjek?

Der er mange gode grunde til at få udført eltjek af et autoriseret elektrikerfirma – og det er vi hos Ren-El Teknik. Med udarbejdelse af eltjek sikrer du boligen mod ulovlige og farlige elinstallationer. Forkerte elinstallationer kan i værste tilfælde forårsage brand og personskader, hvorfor det er essentielt at disse er korrekte.

En gennemgang af dine elinstallationer er ofte et populært valg, når du skal købe eller sælge din ejendom – uanset om det er ejer- eller andelsbolig, så er et eftersyn af dine elinstallationer en fornuftig investering.

Det er ikke et krav at få udført et eltjek ved boligsalg, men det giver dig dog nogle fordele. En af de vigtigste er, at du kan tegne en ejerskifteforsikring, og dermed være dækket mod fejl og mangler i dine elinstallationer. Efter udførsel af eltjek, modtager du en grundig rapport med nødvendig dokumentation til din forsikring.

Specialister i eltjek

Som professionelt og autoriseret elektrikerfirma har vi stor erfaring med el-tjek. Vi værner omkring grundighed og nøjagtighed. Dette er din garanti for veludført el-tjek, som du trygt kan stole på følger alle retningslinjer.

Hvad koster det at få udført et el-tjek? Prisen kan variere afhængigt af boligens størrelse, omfanget af opgaven mm. Dog byder vi på yderst konkurrencedygtige priser – Kontakt os således for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov, samt prisoverslag.

Kontakt os for eltjek

Skal du have udført eltjek i din bolig, erhvervsejendom eller et helt tredje sted? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker.

Vi kan kontaktes på telefon: 31 35 08 09 eller på E-mail: info@ren-el.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Lovliggørelse af el

Hurtig respons, god dialog og ærlig og faglig sparing til en fair pris.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Div. Elektriker arbejde

Professionelle og dygtige håndværkere der er til at stole på.

Smiley håndværk logo