Vil I have en sikkerhed for en stabil drift?

Fælles for alle virksomheder er, at driften er optimal. Dette er en essentiel forudsætning for optimale resultater, og en gnidningsfri hverdag. Det kan således være en rigtig god investering at tegne en serviceaftale med et autoriseret elektrikerfirma, som sikrer en regelmæssig drift og vedligeholdelse.

Hos Ren-El Teknik værner vi omkring høj kvalitet og god service. Vi går hverken på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, eller de materialer som vi arbejder med. Hertil møder vi altid op med et smil på læberne og godt humør. Dette er din garanti for en god helhedsoplevelse, hvor kvalitet og service er i højsædet.

Brug for hjælp uden for “normal” arbejdstid? Tøv ikke med at kontakte os på vores døgntelefon: 31 35 08 09.

Skræddersyet løsninger efter dine behov

Når du tegner en serviceaftale med Ren-El Teknik, får du en stabil drift i dine elektroniske løsninger. Vi ved dog at behov og ønsker kan variere fra virksomhed til virksomhed. Derfor skræddersyr vi altid vores serviceaftaler, så de passer efter den enkelte kundes behov og ønsker. På den måde kan vi sikre, at vores kunder altid er glade og tilfredse.

Hos Ren-El Teknik er fleksibilitet og omstillingsparathed blandt grundstenene. Vi står således til rådighed, hvis der skulle opstå pludselige problemer i driften.

Kontakt os for en indledende dialog

Kontakt os for en indledende dialog om mulighederne for en serviceaftale til jeres erhverv. Vi tager gerne en uforpligtende snak med jer, hvor vi gennemgår jeres ønsker og behov. Ud fra disse skræddersyr vi gerne et uforpligtende og gratis tilbud.

Kontakt os allerede i dag. Vi kan træffes på telefon: 31 35 08 09 eller på E-mail: info@ren-el.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Lovliggørelse af el

Hurtig respons, god dialog og ærlig og faglig sparing til en fair pris.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Div. Elektriker arbejde

Professionelle og dygtige håndværkere der er til at stole på.

Smiley håndværk logo