Udskiftning af eltavle

Undgå strømsvigt med udskiftning af eltavle

Oplever du problemer med strømmen i din bolig, på kontoret eller et helt tredje sted? Så er Ren-El Teknik et sikkert og trygt valg – vi er specialister i eltavler og udskiftning af eltavle.

Hvis du oplever strømsvigt, kan det være et resultat af underdimensionering af sikringsgrupper, som kan betyde en overbelastning af den berørte installation. Dette kan løses gennem en hensigtsmæssig fordeling af forbruget på eltavlens sikringsgrupper. Årsagen kan også resultere i at boligens eltavle, kun er forsynet med en enkelt fase, som er en udbredt tendens i lejligheder i hovedstaden.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov. Vi står klar til at besvare spørgsmål om udskiftning af eltavle og tilbyde vores professionelle rådgivning.

Autoriseret elektrikerarbejde til erhverv

Eltavlen er essentiel for jeres erhverv. En fuld funktionel eltavle er vigtig for et veldrevet erhverv. Eltavlen har nemlig mange forskellige “fokuspunkter”, som beskytter hele erhvervets installation. Derfor kan periodiske eller konstante fejl på eltavlen være kritisable for jeres arbejdsplads. Ikke nok med det yder eltavlen også beskyttelse mod elektriske stød og brandfare.

Hos Ren-El Teknik har vi stor erfaring med udskiftning af eltavle til nyere modeller med fejlstrømsafbrydere, automatsikringer og transientbeskyttelse. Vi rådgiver og vejleder jer gerne, så jeres eltavle matcher jeres behov og krav.

Står jeres arbejdsplads med ønsker om renovering af kontormiljøet, skal I bruge mere strøm i jeres bygning, så tag kontakt til Ren EL, og få en indledende snak om udskiftning af eltavle og om jeres ønsker.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring disse. Hertil hvordan vi kan hjælpe dig med sikre og funktionelle løsninger.

Vi kan kontaktes på telefon: 31 35 08 09 eller på info@ren-el.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FAQ

Du bør skifte din eltavle, hvis du oplever strømsvigt i ny og næ, kan se synlige skader, eller hvis den er gammel. Med beskadigede og forældede eltavler kan du opleve hyppige elektriske problemer, som sikringer der sprænger og strømafbrydelser. Det er også en god idé at få udskiftet din eltavle i forbindelse med en større renovering eller indkøb af nye og store elektriske apparater, som kræver mere strøm.

Prisen for udskiftning af eltavlen kan variere afhængigt af faktorer som størrelsen på eltavlen og kompleksiteten af det eksisterende system. Kontakt os hos Ren El-Teknik allerede i dag for et mere præcist prisestimat på udskiftning af din eltavle.

En udskiftning af eltavlen indebærer at fjerne din gamle eltavle og installere en ny. Dette inkluderer ofte opgradering af sikringer og andre beskyttelsesmekanismer, tilslutning af alle elektriske kredsløb til den nye tavle, og kontrol af, at hele systemet er sikkert og korrekt sat op.

Det er kun en autoriseret el-installatør, der må udskifte en eltavle. Dette sikrer, at arbejdet udføres i overensstemmelse med sikkerhedsstandarder og lovgivningen. Det er ikke et ufarligt arbejde, da der er risiko for stød og brand, derfor er det vigtigt, at udskiftningen bliver foretaget af en autoriseret og erfaren el-installatør. Hos Ren El-Teknik er vi autoriserede og erfarne i udskiftning af eltavler.

elektriker vesterbro

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Lovliggørelse af el

Hurtig respons, god dialog og ærlig og faglig sparing til en fair pris.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Div. Elektriker arbejde

Professionelle og dygtige håndværkere der er til at stole på.

Smiley håndværk logo