Elektriker Frederiksberg

Pålidelig elektriker på Frederiksberg

Når du har en el-opgave du skal have løst, er det essentielt, at du vælger en pålidelig og professionel elektriker for at sikre, at alt fungerer som det skal, og at dine el-installationer udføres korrekt. Ren El-Teknik er din pålidelige og professionelle elektriker på Frederiksberg. Med mange års erfaring i branchen er du garanteret en elektriker på Frederiksberg, der har hænderne skruet ordentligt på.

Som lokal elektriker på Frederiksberg kan vi hjælpe dig med alle de el-opgaver du måtte have. Vi udfører blandt andet opgaver for private, virksomheder og boligforeninger på Frederiksberg.

Opgaver vi typisk laver er blandt andet:

  • Serviceeftersyn
  • Eltjek og eltavler
  • El-renoveringer
  • Dørtelefoner
  • Installationer og tilslutninger
  • Generelle serviceopgaver

Ren El-Teknik er din autoriserede elektriker på Frederiksberg, der hurtigt og effektivt kan løse enhver el relateret opgave. Kontakt os i dag til en uforpligtende samtale om dine behov.

Vi sætter kunden i fokus

Som lokal elektriker på Frederiksberg forstår vi, at tid er værdifuld. Vi sætter altid dig i fokus, og lytter på alle dine ønsker og behov. Det sikrer et godt samarbejde, og skaber de bedste resultater. Vi arbejder effektivt, og vores lange erfaring som elektriker på Frederiksberg gør, at vi hurtigt kan løse dine el-opgaver.

Vi garanterer en professionel og nærværende dialog, hvor vi altid vil vejlede og rådgive dig om forskellige løsninger. Det sikrer, at du altid vælger den løsning, der passer bedst til dine behov. Bor du et andet sted i København, eksempelvis på Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig.

Kontakt os allerede i dag

Ren El-Teknik er til for at gøre det nemt og belejligt for dig at hyre en elektriker – det er uanset om du er privatperson, virksomhedsejer eller ansat i en boligforening. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din opgave. Du kan ringe til os på telefon 31 35 08 09 eller sende os en e-mail på info@ren-el.dk. Så tager vi en uforpligtende samtale om dine behov.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Lovliggørelse af el

Hurtig respons, god dialog og ærlig og faglig sparing til en fair pris.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Div. Elektriker arbejde

Professionelle og dygtige håndværkere der er til at stole på.

Smiley håndværk logo