Eltavle og
HPFI/HFI udskifning

Oplever du strømsvigt i ny og næ?

Oplever du problemer med strømmen i din bolig, på kontoret eller et helt tredje sted? Så er Ren-El Teknik et sikkert og trygt valg – vi er specialister i eltavler.

Hvis du oplever strømsvigt, kan det være et resultat af underdimensionering af sikringsgrupper, som kan betyde en overbelastning af den berørte installation. Dette kan løses gennem en hensigtsmæssig fordeling af forbruget på eltavlens sikringsgrupper. Årsagen kan også resultere i at boligens eltavle, kun er forsynet med en enkelt fase, som er en udbredt tendens i lejligheder i hovedstaden.

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov.

Autoriseret elektrikerarbejde til erhverv

Eltavlen er essentiel for jeres erhverv. En fuld funktionel eltavle er vigtig for et veldrevet erhverv. Eltavlen har nemlig mange forskellige “fokuspunkter”, som beskytter hele erhvervets installation. Derfor kan periodiske eller konstante fejl på eltavlen være kritisable for jeres arbejdsplads. Ikke nok med det yder eltavlen også beskyttelse imod elektriske stød og brandfare.

Hos Ren-El Teknik har vi stor erfaring med at udbygge eller helt udskifte eltavler til nyere modeller med fejlstrømsafbrydere, automatsikringer, transientbeskyttelse. Vi rådgiver og vejleder jer gerne, så jeres eltavle matcher jeres behov og krav.

Står jeres arbejdsplads med ønsker om renovering af kontormiljøet, skal I bruge mere strøm i jeres bygning, så tag kontakt til Ren EL, og få en indledende snak om jeres ønsker.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring disse. Hertil hvordan vi kan hjælpe dig med sikre og funktionelle løsninger.

Vi kan kontaktes på telefon: 31 35 08 09 eller på info@ren-el.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Lovliggørelse af el

Hurtig respons, god dialog og ærlig og faglig sparing til en fair pris.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Div. Elektriker arbejde

Professionelle og dygtige håndværkere der er til at stole på.

Smiley håndværk logo