Specialister i el renovering

Står du med en mindre eller større renovation? Så kan Ren-EL Teknik, være behjælpelige med dit projekt, da ingen opgaver er for små eller for store. Vi har stor erfaring med udførsel af opgaver for private og erhverv.

Vi er en moderne virksomhed, og derfor ved vi at en god kommunikation og rådgivning er helt essentiel for et godt forløb med din opgave. Med os som din lokale elektriker kan du være sikker på en kommunikativ virksomhed, som sætter en dyd i at rådgive dig bedst muligt, uagtet om du er en privat eller erhvervskunde.

Hos os er kunden altid i fokus. Du vil derfor opleve, at vi altid overholder vores aftaler, at vi er ordentlige og passer på dit hjem eller din virksomhed, når vi udfører et stykke arbejde for dig, og så har vi fuld gennemsigtighed på prisen.

Renovering af badeværelse og køkken

Går du med tanker om et nyt badeværelse eller køkken? Så tag os med på råd. Vi har et bredt netværk af forskellige håndværksgrupper, og kan varetager alle typer af opgaver. Hertil byder vi på yderst gode priser på høj kvalitet.

Ved køkkenrenovering kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Flere stikkontakter
  • Induktionkogeplade
  • Ovn med eller uden pyrolyse
  • Emhætte
  • Quooker, øjeblikkelig kogende vand
  • og flere gængse installationer

Ved badeværelsesrenovering kan vi blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Gulvvarme
  • Belysning
  • Ventilation
  • Og meget mere

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Måske skal du bruge et autoriseret elektrikerfirma til en anden opgave? Så tøv ikke med at kontakte os – vi er god i alle faser.

Kontakt os for el renovering

Lad os tage en uforpligtende dialog omkring dine ønsker og behov. Vi lytter altid til vores kunder, hvilket vi mener skaber de bedste løsninger. I den forbindelse udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud – et tilbud som er skræddersyet til lige netop din opgave.

Vi kan træffes på telefon: 31 35 08 09 eller på E-mail: info@ren-el.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt.

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Lovliggørelse af el

Hurtig respons, god dialog og ærlig og faglig sparing til en fair pris.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Div. Elektriker arbejde

Professionelle og dygtige håndværkere der er til at stole på.

Smiley håndværk logo