Opgangsbelysning

Få opgangen lyst professionelt op.

Professionel rådgivning og opsætning af opgangsbelysning

Skal din boligforening eller erhvervsbygning have en skræddersyet løsning for opgangsbelysning? Så er vi hos Ren-El Teknik den helt rigtige samarbejdspartner. Som autoriseret el-installatør og eksperter inden for belysning kan vi udarbejde en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dig og dine behov.

Uanset hvilke kvaliteter der er vigtige for dig, kan vi imødekomme dem. Med os som din belysning ekspert får du mange muligheder. Vi tilbyder blandt andet også Smart System løsninger. Så hvis du vil automatisere opgangsbelysning og dermed spare mere på energien, er det en mulighed med os.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken løsning du skal have, og mængden af muligheder gør det svært at finde den rigtige opgangsbelysning, så står vi klar til at rådgive dig. Vi tilbyder professionel rådgivning og vejledning baseret på vores brede erfaring og ekspertise i belysning, så du er sikret den helt rigtige løsning og en professionel og fejlfri opsætning.

måling af elskab
Vaterpas på stikkontakt

Dine behov forrest

Vi har mange gode råd og en stor viden, der gør, at vi nemt kan finde frem til en god løsning, men det er dine ønsker og behov, som skal diktere rammerne for den gode løsning. Vi arbejder altid ud fra at gøre vores kunder glade og tilfredse, derfor har vi altid fokus på en god dialog. Når vi taler sammen og opdaterer hinanden, kan vi sikre et resultat, som ikke kun virker godt og ser godt ud, men som også imødekommer alle dine forventninger og ønsker.

Uanset dit opgaves omfang og kompleksitet står vi klar til at hjælpe dig. Ingen opgave er for stor eller lille for os. Vi hjælper private, erhverv og boligforeninger, så vi kan hjælpe med opgangsbelysning i dit private hjem såvel som større projekter for boligforeninger.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du skal bruge en god og solid løsning inden for opgangsbelysning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med hele processen, fra valg af lys til opsætning og kontrol. Vi står klar til at hjælpe dig uanset opgavens omfang. Som erfaren og autoriseret el-installatør kan du være tryg ved, at vores arbejde er kvalitetssikret og bygget på flere års erfaring.

Kontakt os allerede i dag ved at ringe til os på 31 35 08 09, skrive en mail til info@ren-el.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi lover at vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

FAQ

Opgange kan hurtigt blive mørke, og da der er mange trin, vil opgangsbelysning både øge sikkerheden og trygheden blandt dem, der skal bruge opgangen. Udover at reducere risikoen for faldulykker skaber opgangsbelysning også en mere indbydende atmosfære for beboere og besøgende.

Den mest egnede type belysning varierer alt efter din opgang og dine personlige præferencer. Der findes mange gode muligheder i forskellige farvetemperaturer, energieffektivitet og design. Kontakt os hos Ren El-Teknik allerede i dag for at høre mere om dine muligheder for opgangsbelysning.

Ja, sensorstyret belysning er en meget populær løsning til opgange. Bevægelsessensorer kan registrere, når nogen går ind i området, og automatisk tænde lyset, hvilket sparer energi, når belysning ikke er nødvendigt. Der er mange muligheder for smarte løsninger som sensorstyret opgangsbelysning. Kontakt os hos Ren El-Teknik for at høre mere om, hvilke løsninger du kan få.

For at vælge den helt rigtige belysning til netop din opgang skal du gøre dig en række overvejelser, såsom hvor meget lys der er nødvendigt, energieffektivitet, design og styringsmetoder som sensorer. Hos Ren El-Teknik tilbyder vi vores ekspertise og rådgivning, så vi sammen kan finde den bedste opgangsbelysning til din opgang.

Elektriker skruer i spots

Kontakt os

Hvad siger vores kunder?

Lovliggørelse af el

Hurtig respons, god dialog og ærlig og faglig sparing til en fair pris.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Skiftet gruppetavle og kontakter

Fint og professionelt arbejde. Vælger gerne Ren EL igen til andre opgaver.

Smiley håndværk logo

Div. Elektriker arbejde

Professionelle og dygtige håndværkere der er til at stole på.

Smiley håndværk logo